Ronald Koeman na nederlaag Benfica: "Ik weet niet wat de club gaat doen"

Ronald Koeman na nederlaag Benfica: "Ik weet niet wat de club gaat doen"

De Spaanse media zijn snoeihard over de toekomst van bondscoach Ronald Koeman. Als het aan hen ligt, kan Koeman zijn spullen pakken. Gisteren onderging FC Barcelona een tweede keiharde nederlaag in de Champions League, ditmaal op bezoek bij Benfica (3-0).

<em>Ronald Koeman</em> na nederlaag Benfica: &quot;Ik weet niet wat de club gaat doen&quot; De Spaanse media zijn snoeihard over de toekomst van bondscoach Ronald Koeman. Als het aan hen ligt, kan Koeman zijn spullen pakken. Gisteren onderging FC Barcelona een tweede keiharde nederlaag in de Champions League, ditmaal op bezoek bij Benfica (3-0). "Ik weet het niet"Koeman reageert in een persconferentie dat hij niet weet wat het team gaat doen en dat hij vooralsnog niets kan zeggen over zijn toekomst. Hij is ervan op de hoogte dat als je als team een keer verliest, de coach gelijk als schuldige aangewezen wordt tegenwoordig. Bekijk de video van Football Daily hierboven Bekijk ook Emoties lopen hoog op: Força Koeman deel 2 nu te zien Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside over statement Koeman: "Grootste onzin die ik ooit gehoord heb" Bekijk deze video »
Voetbal :
Ronald Koeman na nederlaag Benfica: "Ik weet niet wat de club gaat doen"

"Ik weet het niet"
Koeman reageert in een persconferentie dat hij niet weet wat het team gaat doen en dat hij vooralsnog niets kan zeggen over zijn toekomst. Hij is ervan op de hoogte dat als je als team een keer verliest, de coach gelijk als schuldige aangewezen wordt tegenwoordig.

Bekijk de video van Football Daily hierboven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman na nederlaag Benfica: "Ik weet niet wat de club gaat doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV