Leuk: Van Onschatbare Waarde-experts dansen op het geluid van een accordeon

Leuk: Van Onschatbare Waarde-experts dansen op het geluid van een accordeon

De eerste verkoper in de aflevering van woensdag 29 september was René. Hij bracht een kunstwerk van wrakhout mee voor de experts van Van Onschatbare Waarde. Ook zagen we een speciale automatische accordeon voorbijkomen, die speelt door magneten. De experts dansen erop los. Bekijk het leuke fragment uit het taxatieprogramma van NPO 1 hieronder.

Lees verder onder video.

Leuk: <em>Van Onschatbare Waarde</em>-experts dansen op het geluid van een accordeon De eerste verkoper in de aflevering van woensdag 29 september was René. Hij bracht een kunstwerk van wrakhout mee voor de experts van Van Onschatbare Waarde. Ook zagen we een speciale automatische accordeon voorbijkomen, die speelt door magneten. De experts dansen erop los. Bekijk het leuke fragment uit het taxatieprogramma van NPO 1 hieronder. Lees verder onder video. MagnetenWil brengt de automatische accordeon mee die niet wordt bespeeld met de vingers maar door magneten! Iedereen is enthousiast en danst erop los. Het instrument past met zijn 35 jaar niet in Wils antiekverzameling. Als het apparaat een leuk bedrag oplevert, kan hij iets ouders kopen. Bekijk het fragment hierboven. Van onschatbare waarde is elke woensdag om 20:35 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten van Van onschatbare waarde terugkijken via gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Van Onschatbare Waarde: Van wrakhout tot een accordeon (video) Bekijk deze video »
TV :
Leuk: Van Onschatbare Waarde-experts dansen op het geluid van een accordeon

Magneten
Wil brengt de automatische accordeon mee die niet wordt bespeeld met de vingers maar door magneten! Iedereen is enthousiast en danst erop los. Het instrument past met zijn 35 jaar niet in Wils antiekverzameling. Als het apparaat een leuk bedrag oplevert, kan hij iets ouders kopen. Bekijk het fragment hierboven.

Van onschatbare waarde is elke woensdag om 20:35 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten van Van onschatbare waarde terugkijken via gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV