Video: traditioneel Brits kerstdiner mogelijk in gevaar door brexit

Video: traditioneel Brits kerstdiner mogelijk in gevaar door brexit

Het traditionele Britse kerstdiner loopt mogelijk gevaar. Door de brexit heeft de Britse pluimveesector te weinig personeel om ervoor te zorgen dat de kalkoenen verwerkt worden. Als er niet snel meer personeel komt, is er een kans dat de dieren vernietigt moeten worden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Video: traditioneel <em>Brits</em> kerstdiner mogelijk in gevaar door <em>brexit</em> Het traditionele Britse kerstdiner loopt mogelijk gevaar. Door de brexit heeft de Britse pluimveesector te weinig personeel om ervoor te zorgen dat de kalkoenen verwerkt worden. Als er niet snel meer personeel komt, is er een kans dat de dieren vernietigt moeten worden. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Heftige video: Plymouth schietincident is Engeland's eerste massamoord in elf jaar tijd Bekijk deze video » RTL Boulevard: Prins Harry en Meghan Markle liggen opnieuw onder vuur Bekijk deze video » EenVandaag: tekort aan vrachtwagenchauffeurs in Engeland zorgt voor enorme rijen voor pompen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: traditioneel Brits kerstdiner mogelijk in gevaar door brexit


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: traditioneel Brits kerstdiner mogelijk in gevaar door brexit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV