Shownieuws: Jandino Asporaat werkt niet mee aan QR-code

Shownieuws: Jandino Asporaat werkt niet mee aan QR-code

Jandino Asporaat heeft vorige week besloten zijn theatertour te annuleren vanwege de QR-code. Een verhaal van een zieke fan die geen QR-code kan krijgen heeft hem doen besluiten niet aan het nieuwe beleid mee te willen werken. Bij de Gouden Kalveren vertelt Jandino open over zijn beslissing. Bekijk hieronder het interview.

Iedereen is welkom
In onderstaande video is Jandino erg open over zijn beslissing en hij maakt dan ook kenbaar dat hij het écht voor het publiek doet. Hij hoopt dan ook dat ‘de boel’ uiteindelijk zo wordt geregeld dat iedereen weer welkom is. “Ik heb ook gezegd en ik blijf het nu weer zeggen: ga alsjeblieft naar het theater". De komedie Bon Bini: Judeska in da House van en met komiek Jandino heeft het Gouden Kalf van het Publiek gewonnen. Het is het enige Kalf dat wordt uitgereikt op basis van publieksstemmen. Bekijk de Shownieuws-video met Jandino hieronder.

<em>Shownieuws</em>: <em>Jandino Asporaat</em> werkt niet mee aan <em>QR-code</em> Jandino Asporaat heeft vorige week besloten zijn theatertour te annuleren vanwege de QR-code. Een verhaal van een zieke fan die geen QR-code kan krijgen heeft hem doen besluiten niet aan het nieuwe beleid mee te willen werken. Bij de Gouden Kalveren vertelt Jandino open over zijn beslissing. Bekijk hieronder het interview. Iedereen is welkomIn onderstaande video is Jandino erg open over zijn beslissing en hij maakt dan ook kenbaar dat hij het écht voor het publiek doet. Hij hoopt dan ook dat ‘de boel’ uiteindelijk zo wordt geregeld dat iedereen weer welkom is. “Ik heb ook gezegd en ik blijf het nu weer zeggen: ga alsjeblieft naar het theater". De komedie Bon Bini: Judeska in da House van en met komiek Jandino heeft het Gouden Kalf van het Publiek gewonnen. Het is het enige Kalf dat wordt uitgereikt op basis van publieksstemmen. Bekijk de Shownieuws-video met Jandino hieronder. Bekijk ook Video: Geen vaccin of testbewijs nodig voor Jandino Asporaat z'n 'Ahoy theatershow' Bekijk deze video » Grappige video: Yolanthe Cabau in de keuken van Najib Amhali Bekijk deze video »
Show :
Shownieuws: Jandino Asporaat werkt niet mee aan QR-code


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Jandino Asporaat werkt niet mee aan QR-code of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV