Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen tweede

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen tweede

Vrijdagochtend werd de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Turkije verreden op het circuit van Istanbul. Max Verstappen betrad de baan in een prachtige witte bolide, een eerbetoon van Red Bull aan motorleverancier Honda. Hij reed de tweede tijd.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> Formule 1 GP van Turkije: <em>Max Verstappen</em> tweede Vrijdagochtend werd de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Turkije verreden op het circuit van Istanbul. Max Verstappen betrad de baan in een prachtige witte bolide, een eerbetoon van Red Bull aan motorleverancier Honda. Hij reed de tweede tijd. Lees verder onder de video. Gridstraf HamiltonVerstappen moest alleen zijn grote concurrent Lewis Hamilton van Mercedes voor zich dulden. De Brit krijgt zondag echter een gridstraf van tien plaatsen, omdat hij zijn verbrandingsmotor heeft vervangen. Het belooft dus opnieuw een spannend raceweekend te worden voor de twee kemphanen. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de GP van Turkije hierboven. Bekijk ook Zien: naaktfoto Max Verstappen 'in opgewonden toestand' verschenen Bekijk deze video » Zien: Max Verstappen rijdt in prachtige witte Red Bull over circuit van Istanbul Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen tweede

Gridstraf Hamilton
Verstappen moest alleen zijn grote concurrent Lewis Hamilton van Mercedes voor zich dulden. De Brit krijgt zondag echter een gridstraf van tien plaatsen, omdat hij zijn verbrandingsmotor heeft vervangen. Het belooft dus opnieuw een spannend raceweekend te worden voor de twee kemphanen.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de GP van Turkije hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV