Max Verstappen hoopt op meer snelheid: "Anders ziet het er niet best uit"

Max Verstappen hoopt op meer snelheid: "Anders ziet het er niet best uit"

De eerste vrije trainingen in Turkije zijn verreden en voor Red Bull Racing ziet het er nog niet rooskleurig uit. Lewis Hamilton won beide sessies vandaag en Verstappen kwam niet veel verder dan een tweede en vijfde plaats. Verstappen hoopt op meer snelheid morgen, anders ziet het er niet best uit voor de Hollander.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Max Verstappen</em> hoopt op meer <em>snelheid</em>: &quot;Anders ziet het er niet best uit&quot; De eerste vrije trainingen in Turkije zijn verreden en voor Red Bull Racing ziet het er nog niet rooskleurig uit. Lewis Hamilton won beide sessies vandaag en Verstappen kwam niet veel verder dan een tweede en vijfde plaats. Verstappen hoopt op meer snelheid morgen, anders ziet het er niet best uit voor de Hollander. Tekst gaat verder onder de video. Speciale RB16BMax Verstappen en Sergio Pérez rijden dit weekend in een prachtige witte RB16B als eerbetoon aan motorleverancier Honda. Verstappen vertelt tegenover Ziggo Sport dat hij fan is van zijn nieuwe bolide: "Ik vind hem er heel fraai uitzien echt een frisse look ook, misschien geeft het ons zelfs wat meer snelheid." Bekijk het complete interview met Max Verstappen hierboven. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen tweede Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Turkije: Werk aan de winkel voor Red Bull Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen hoopt op meer snelheid: "Anders ziet het er niet best uit"

Speciale RB16B
Max Verstappen en Sergio Pérez rijden dit weekend in een prachtige witte RB16B als eerbetoon aan motorleverancier Honda. Verstappen vertelt tegenover Ziggo Sport dat hij fan is van zijn nieuwe bolide: "Ik vind hem er heel fraai uitzien echt een frisse look ook, misschien geeft het ons zelfs wat meer snelheid."

Bekijk het complete interview met Max Verstappen hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV