Stijn Annicaert geeft jury slappe lach door verschijning als Ali Baba tijdens K2 Zoekt K3

Stijn Annicaert geeft jury slappe lach door verschijning als Ali Baba tijdens K2 Zoekt K3

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Stijn Annicaert verschijnt als Ali Baba tijdens zijn auditie voor K2 Zoekt K3. Dat legt hem echter geen windeieren, de juryleden schieten spontaan in de lach door Stijn.

Stijn Annicaert geeft jury slappe lach door verschijning als <em>Ali Baba</em> tijdens <em>K2 Zoekt K3</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv. Stijn Annicaert verschijnt als Ali Baba tijdens zijn auditie voor K2 Zoekt K3. Dat legt hem echter geen windeieren, de juryleden schieten spontaan in de lach door Stijn. Slappe lach"Dat trek je toch niet aan", aldus Gordon over de speciale outfit van Stijn. Ook de meisjes van K3 liggen dubbel om de performance van Ali Baba. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Slappe lach
"Dat trek je toch niet aan", aldus Gordon over de speciale outfit van Stijn. Ook de meisjes van K3 liggen dubbel om de performance van Ali Baba.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stijn Annicaert geeft jury slappe lach door verschijning als Ali Baba tijdens K2 Zoekt K3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV