Jinek gemist? Simone Kleinsma maakte een persoonlijke voorstelling over overleden man

Jinek gemist? Simone Kleinsma maakte een persoonlijke voorstelling over overleden man

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Simone Kleinsma maakte een persoonlijke voorstelling over overleden man Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Simone Kleinsma keert terug naar het theater. Gedurende de hele coronacrisis heeft ze gewerkt aan een muzikale voorstelling, die bovendien heel persoonlijk is. Centraal staat het overlijden van haar man, enkele jaren geleden. "Ik ben op zoek naar mezelf vóór Guus zeg maar. Hoe deed ik dat dan in mijn eentje? Hoe kon ik genieten van een kop koffie?" Kleinsma zette haar eigen ervaringen om in een voorstelling over rouw en verdergaan. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Simone Kleinsma maakte een persoonlijke voorstelling over overleden man

Simone Kleinsma keert terug naar het theater. Gedurende de hele coronacrisis heeft ze gewerkt aan een muzikale voorstelling, die bovendien heel persoonlijk is. Centraal staat het overlijden van haar man, enkele jaren geleden. "Ik ben op zoek naar mezelf vóór Guus zeg maar. Hoe deed ik dat dan in mijn eentje? Hoe kon ik genieten van een kop koffie?" Kleinsma zette haar eigen ervaringen om in een voorstelling over rouw en verdergaan.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV