Zien: Lil’ Kleine spreekt duidelijke taal over relatie Jaimie Vaes in nieuw nummer

Zien: Lil’ Kleine spreekt duidelijke taal over relatie Jaimie Vaes in nieuw nummer

Rapper Lil Kleine heeft vandaag samen met Jonna Fraser en producer Jack Shirak een nieuw nummer uitgebracht met als titel 'Done Done'. De rapper lijkt met dit nummer eindelijk openheid van zaken te geven over zijn veelbesproken liefdesleven.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Lil’ Kleine</em> spreekt duidelijke taal over <em>relatie Jaimie Vaes</em> in nieuw nummer Rapper Lil Kleine heeft vandaag samen met Jonna Fraser en producer Jack Shirak een nieuw nummer uitgebracht met als titel 'Done Done'. De rapper lijkt met dit nummer eindelijk openheid van zaken te geven over zijn veelbesproken liefdesleven. Tekst gaat verder onder de video. Jorik en Jaimie zijn 'done done'Ik zeg geef me de keys van m’n truck terug. Ik wil niet verder meer met jou, ik wil mijn rust terug. Dat zijn de eerste woorden die Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, rapt op zijn nieuwe nummer. Of de tekst daadwerkelijk over Jaimie Vaes gaat is niet duidelijk. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Jaimie Vaes over relatie met Lil' Kleine: "Denk niet dat 1,2,3 weer zal omslaan" (video) Bekijk deze video » Video: Lil' Kleine en Jaimie Vaes zoenen elkaar: "Is alles toch nog goed tussen hen?" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Lil’ Kleine spreekt duidelijke taal over relatie Jaimie Vaes in nieuw nummer

Jorik en Jaimie zijn 'done done'
Ik zeg geef me de keys van m’n truck terug. Ik wil niet verder meer met jou, ik wil mijn rust terug. Dat zijn de eerste woorden die Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, rapt op zijn nieuwe nummer. Of de tekst daadwerkelijk over Jaimie Vaes gaat is niet duidelijk.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lil’ Kleine spreekt duidelijke taal over relatie Jaimie Vaes in nieuw nummer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV