Mart Hoogkamer in docu Van Vader op Zoon: "Vroeger uitgelachen op school"

Mart Hoogkamer in docu Van Vader op Zoon: "Vroeger uitgelachen op school"

In de documentaire Van Vader op Zoon wordt de Leidse volkszanger Mart Hoogkamer op de voet gevolgd. Mart heeft maar één droom en dat is net zo groot worden als André Hazes. De zanger is ondertussen goed doorgebroken bij het grote publiek, maar het was niet altijd zwemmen in Bacardi Lemon voor Mart.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mart Hoogkamer</em> in docu <em>Van Vader op Zoon</em>: &quot;Vroeger uitgelachen op school&quot; In de documentaire Van Vader op Zoon wordt de Leidse volkszanger Mart Hoogkamer op de voet gevolgd. Mart heeft maar één droom en dat is net zo groot worden als André Hazes. De zanger is ondertussen goed doorgebroken bij het grote publiek, maar het was niet altijd zwemmen in Bacardi Lemon voor Mart. Tekst gaat verder onder de video. Uitgelachen op schoolMart heeft zijn ambities niet van een vreemde. Vader Mart senior had ooit een groot platencontract, maar zag die carrière door foute beslissingen in duigen vallen. Senior gaf Mart vroeger geen keuze, hij moest zingen van zijn vader: "Ik heb mijn vader vroeger echt wel gehaat, ik werd vroeger uitgelachen op school." Bekijk de beelden uit Van Vader op Zoon hierboven. Bekijk ook Zien: Vader Mart Hoogkamer afwezig bij première docu Van vader op zoon Bekijk deze video » HLF8: Mart Hoogkamer zingt Vergeet Nooit Waar Je Vandaan Komt Bekijk deze video » Video: Mart Hoogkamer heeft nieuws over kinderwens met vriendin Jennifer Bekijk deze video »

Uitgelachen op school
Mart heeft zijn ambities niet van een vreemde. Vader Mart senior had ooit een groot platencontract, maar zag die carrière door foute beslissingen in duigen vallen. Senior gaf Mart vroeger geen keuze, hij moest zingen van zijn vader: "Ik heb mijn vader vroeger echt wel gehaat, ik werd vroeger uitgelachen op school."

Bekijk de beelden uit Van Vader op Zoon hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mart Hoogkamer in docu Van Vader op Zoon: "Vroeger uitgelachen op school" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV