ARIA: Isabel zingt O mio babbino caro uit de opera Gianni Schicchi

ARIA: Isabel zingt O mio babbino caro uit de opera Gianni Schicchi

Een emotioneel nummer voor kandidate Isabel. Zij zingt in de eerste aflevering van ARIA 'O mio babbino caro' van Puccini uit de opera Gianni Schicchi. In het programma wordt gezocht naar de nieuwe operaster van Nederland. Kandidaten worden in de 8-delige serie uitgedaagd met zangopdrachten.

Bekijk hieronder het fragment uit ARIA.

<em>ARIA</em>: Isabel zingt <em>O mio babbino caro</em> uit de opera Gianni Schicchi Een emotioneel nummer voor kandidate Isabel. Zij zingt in de eerste aflevering van ARIA 'O mio babbino caro' van Puccini uit de opera Gianni Schicchi. In het programma wordt gezocht naar de nieuwe operaster van Nederland. Kandidaten worden in de 8-delige serie uitgedaagd met zangopdrachten. Bekijk hieronder het fragment uit ARIA. ARIA is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond op tv: In ARIA gezocht naar beste operazangers van Nederland Bekijk deze video »
Entertainment :
ARIA: Isabel zingt O mio babbino caro uit de opera Gianni Schicchi

ARIA is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ARIA: Isabel zingt O mio babbino caro uit de opera Gianni Schicchi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV