Promo Ewout Naar Turkije Voor Grotere Billen: ‘Ook dodelijke afloop’

Promo Ewout Naar Turkije Voor Grotere Billen: ‘Ook dodelijke afloop’

Vanaf maandag is Ewout Genemans op tv te zien met de nieuwe docuserie ‘Ewout’. En in de eerste aflevering snijdt de presentator gelijk een heftig onderwerp aan: Naar Turkije Voor Grotere Billen. In de promo vertelt Genemans wat je zoal van deze uitzending kunt verwachten, zo laat hij weten dat het soms goed misgaat met deze operatie voor een plattere buik en dikkere billen. “Ook met dodelijke afloop.”

Bekijk de promo voor de uitzending van Ewout van maandag 11 oktober in de video hieronder.

Het nieuwe programma Ewout is vanaf maandag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout terugkijken bij Gids.tv.

Promo <em>Ewout Naar Turkije Voor Grotere Billen</em>: ‘Ook dodelijke afloop’ Vanaf maandag is Ewout Genemans op tv te zien met de nieuwe docuserie ‘Ewout’. En in de eerste aflevering snijdt de presentator gelijk een heftig onderwerp aan: Naar Turkije Voor Grotere Billen. In de promo vertelt Genemans wat je zoal van deze uitzending kunt verwachten, zo laat hij weten dat het soms goed misgaat met deze operatie voor een plattere buik en dikkere billen. “Ook met dodelijke afloop.” Bekijk de promo voor de uitzending van Ewout van maandag 11 oktober in de video hieronder. Het nieuwe programma Ewout is vanaf maandag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout terugkijken bij Gids.tv. Jinek: Ewout Genemans mocht in Bureau Hofstad ook meekijken met slechtnieuwsgesprek Bekijk deze video » Ewout Genemans maakt docu over medium Jomanda: ''Opeens was ze verdwenen'' Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Promo Ewout Naar Turkije Voor Grotere Billen: ‘Ook dodelijke afloop’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV