Zien: Optredens André Hazes in Lotto Arena Antwerpen vervangen door andere artiesten

Zien: Optredens André Hazes in Lotto Arena Antwerpen vervangen door andere artiesten

André Hazes is al ruim een maand van de aardbodem verdwenen. Op social media is geen spoor te bekennen en ook in het openbaar heeft niemand meer iets van de zanger vernomen. André zou volgens de laatste geruchten in de garage van zijn moeder verblijven, ook zou het uit zijn met Sarah van Soelen. Wat is er toch allemaal aan de hand met André?

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Optredens <em>André Hazes</em> in <em>Lotto Arena Antwerpen</em> vervangen door andere artiesten André Hazes is al ruim een maand van de aardbodem verdwenen. Op social media is geen spoor te bekennen en ook in het openbaar heeft niemand meer iets van de zanger vernomen. André zou volgens de laatste geruchten in de garage van zijn moeder verblijven, ook zou het uit zijn met Sarah van Soelen. Wat is er toch allemaal aan de hand met André? Tekst gaat verder onder de video. Update André Hazes concertenWe wisten dat André niet helemaal lekker in zijn vel zat, maar het lijkt erop dat dit nog wel even gaat duren. Alle concerten deze maand, maar ook al die van november zijn namelijk gecanceld. Ook zijn concerten in de Lotto Arena in Antwerpen zijn afgelast volgens het Vlaamse dagblad Het Laatste Nieuws. Zijn optredens op 10, 11 en 13 november zullen vervangen worden door andere artiesten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Optredens André Hazes in Lotto Arena Antwerpen vervangen door andere artiesten

Update André Hazes concerten
We wisten dat André niet helemaal lekker in zijn vel zat, maar het lijkt erop dat dit nog wel even gaat duren. Alle concerten deze maand, maar ook al die van november zijn namelijk gecanceld. Ook zijn concerten in de Lotto Arena in Antwerpen zijn afgelast volgens het Vlaamse dagblad Het Laatste Nieuws. Zijn optredens op 10, 11 en 13 november zullen vervangen worden door andere artiesten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Optredens André Hazes in Lotto Arena Antwerpen vervangen door andere artiesten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV