Bekijk de première beelden van Liefde Zonder Grenzen

Bekijk de première beelden van Liefde Zonder Grenzen

Maandagavond was het feest voor de cast van Liefde Zonder Grenzen. De film ging in première en de acteurs en actrices straalden van oor tot oor. Yolanthe Cabau verscheen in een mooie zwarte jurk en liet weten blij te zijn dat we weer 'bij elkaar mogen komen'. Bekijk de Shownieuws-video met de première beelden hieronder.

Liefde Zonder Grenzen is vanaf 14 oktober te zien in de bioscoop.

Bekijk de première beelden van <em>Liefde Zonder Grenzen</em> Maandagavond was het feest voor de cast van Liefde Zonder Grenzen. De film ging in première en de acteurs en actrices straalden van oor tot oor. Yolanthe Cabau verscheen in een mooie zwarte jurk en liet weten blij te zijn dat we weer 'bij elkaar mogen komen'. Bekijk de Shownieuws-video met de première beelden hieronder. Liefde Zonder Grenzen is vanaf 14 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: 'Yolanthe Cabau en Donny Roelvink zoenend gespot op festival' Bekijk deze video » Video: Yolanthe Cabau feest na Liefde Zonder Grenzen-première verder in McDonald's Bekijk deze video »
Show :
Bekijk de première beelden van Liefde Zonder Grenzen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de première beelden van Liefde Zonder Grenzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV