Paul Verhoeven verklapt nieuwe film 'Young Sinner': "Politieke thriller met seks"

Paul Verhoeven verklapt nieuwe film 'Young Sinner': "Politieke thriller met seks"

Filmmaker Paul Verhoeven heeft verklapt dat hij bezig is met een nieuw project, wat 'Young Sinner' zal gaan heten. Het verhaal speelt zich af in de toekomst in Washington en heeft de kenmerken van een politieke thriller.

<em>Paul Verhoeven</em> verklapt nieuwe film 'Young Sinner': &quot;Politieke thriller met seks&quot; Filmmaker Paul Verhoeven heeft verklapt dat hij bezig is met een nieuw project, wat 'Young Sinner' zal gaan heten. Het verhaal speelt zich af in de toekomst in Washington en heeft de kenmerken van een politieke thriller. Veel ophefVerhoeven's film 'Benedetta' is momenteel op het witte doek te zien, welke voor veel ophef heeft gezorgd. Deze gaat namelijk over twee lesbische nonnen, waarbij ook veel geweld en seks te zien is. De beelden zorgden voor protesten over de hele wereld vanwege godslastering. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Wanneer Young Sinner te zien is, blijft nog even geheim. Bekijk ook Jac. Goderie vereerd met Gouden Kalf voor Filmcultuur 2019 Bekijk deze video » Jeroen Pauw keek niet op van Turks fruit: "Ik heb alle seksboeken wel gelezen" Bekijk deze video »
Film :
Paul Verhoeven verklapt nieuwe film 'Young Sinner': "Politieke thriller met seks"

Veel ophef
Verhoeven's film 'Benedetta' is momenteel op het witte doek te zien, welke voor veel ophef heeft gezorgd. Deze gaat namelijk over twee lesbische nonnen, waarbij ook veel geweld en seks te zien is. De beelden zorgden voor protesten over de hele wereld vanwege godslastering.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Wanneer Young Sinner te zien is, blijft nog even geheim.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul Verhoeven verklapt nieuwe film 'Young Sinner': "Politieke thriller met seks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV