EenVandaag: coronabeleid VK 'grootste gezondheidsblunder in geschiedenis'

EenVandaag: coronabeleid VK 'grootste gezondheidsblunder in geschiedenis'

Het beleid van de Britse regering in de eerste weken van de coronapanemie wordt de 'grootste gezondheidblunder ooit' genoemd. Oorzaken: de focus op groepsimmuniteit en de late lockdown. In Nederland verschijnen naar verwachting straks ook onderzoeken. Ook hier werd in eerste instantie gegokt op groepsimmuniteit en werd er veel te traag ingegrepen.

<em>EenVandaag</em>: coronabeleid VK 'grootste gezondheidsblunder in geschiedenis' Het beleid van de Britse regering in de eerste weken van de coronapanemie wordt de 'grootste gezondheidblunder ooit' genoemd. Oorzaken: de focus op groepsimmuniteit en de late lockdown. In Nederland verschijnen naar verwachting straks ook onderzoeken. Ook hier werd in eerste instantie gegokt op groepsimmuniteit en werd er veel te traag ingegrepen. Bekijk de video van EenVandaag hierboven Bekijk ook Holocaust-vergelijking Thierry Baudet maakt Tweede Kamer woedend, Rob Jetten loopt weg Bekijk deze video » Op1 gemist? 'De gewone man' heeft Nederland overeind gehouden in de pandemie Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: coronabeleid VK 'grootste gezondheidsblunder in geschiedenis'

Bekijk de video van EenVandaag hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: coronabeleid VK 'grootste gezondheidsblunder in geschiedenis' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV