Opsporing Verzocht: auto’s gevangenispersoneel in brand gestoken Rotterdam

Opsporing Verzocht: auto’s gevangenispersoneel in brand gestoken Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: auto’s gevangenispersoneel in brand gestoken <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken. Op maandag 17 mei zijn twee mannen gefilmd bij een gevangenis in Rotterdam die brandbare vloeistof over auto's heen gooiden. Vervolgens werden de auto's van het gevangenispersoneel in de brand gestoken. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: auto’s gevangenispersoneel in brand gestoken Rotterdam

Op maandag 17 mei zijn twee mannen gefilmd bij een gevangenis in Rotterdam die brandbare vloeistof over auto's heen gooiden. Vervolgens werden de auto's van het gevangenispersoneel in de brand gestoken.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: auto’s gevangenispersoneel in brand gestoken Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV