Opsporing Verzocht gemist? Dader op beeld van reeks ernstige bedreigingen in Hoorn

Opsporing Verzocht gemist? Dader op beeld van reeks ernstige bedreigingen in Hoorn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Dader op beeld van reeks ernstige bedreigingen in <em>Hoorn</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken. Op 12 januari beginnen de bedreigingen voor een gezin aan De Molengang in Hoorn. Er wordt een vuurwerkbom afsgestoken bij hun voordeur, vijf maanden later in juni vindt het volgende incident plaats. Daar probeert een dader een auto in brand te steken. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hierbij om dezelfde dader. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Dader op beeld van reeks ernstige bedreigingen in Hoorn

Op 12 januari beginnen de bedreigingen voor een gezin aan De Molengang in Hoorn. Er wordt een vuurwerkbom afsgestoken bij hun voordeur, vijf maanden later in juni vindt het volgende incident plaats. Daar probeert een dader een auto in brand te steken. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hierbij om dezelfde dader.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Dader op beeld van reeks ernstige bedreigingen in Hoorn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV