Zien: Tygo Gernandt over drugs in Boerderij van Dorst: "Ik rook wel eens een wietje"

Zien: Tygo Gernandt over drugs in Boerderij van Dorst: "Ik rook wel eens een wietje"

Vanavond kunnen we genieten van de zesde aflevering van Boerderij van Dorst. Acteur Tygo Gernandt en journalist Rutger Castricum komen bij Raven van Dorst langs. Het belooft een veelzijdige aflevering te worden met grappige en serieuze gesprekken. Bekijk hieronder de promo met de twee heren.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Tygo Gernandt</em> over drugs in <em>Boerderij van Dorst</em>: &quot;Ik rook wel eens een wietje&quot; Vanavond kunnen we genieten van de zesde aflevering van Boerderij van Dorst. Acteur Tygo Gernandt en journalist Rutger Castricum komen bij Raven van Dorst langs. Het belooft een veelzijdige aflevering te worden met grappige en serieuze gesprekken. Bekijk hieronder de promo met de twee heren. Lees verder onder de video. Een wietje rokenDe boerderij wordt steeds meer de plek die Raven voor ogen heeft, maar er zijn nog genoeg klusjes te doen. De hulp van sterke mannen Tygo en Rutger komt dan ook als geroepen. Bij aankomst geeft Rutger een mega courgette aan Raven en Tygo vertelt tussen het klussen door dat hij wel eens een wietje rookt. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Frans Bauer trekt Ronnie Flex uit bed in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Zien: Sergio Vyent over z'n turbulente jeugd in het kindertehuis (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video »

Een wietje roken
De boerderij wordt steeds meer de plek die Raven voor ogen heeft, maar er zijn nog genoeg klusjes te doen. De hulp van sterke mannen Tygo en Rutger komt dan ook als geroepen. Bij aankomst geeft Rutger een mega courgette aan Raven en Tygo vertelt tussen het klussen door dat hij wel eens een wietje rookt. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tygo Gernandt over drugs in Boerderij van Dorst: "Ik rook wel eens een wietje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV