Zien: Suzan en Freek staan op het punt door te breken in België

Zien: Suzan en Freek staan op het punt door te breken in België

Suzan & Freek hebben veel hitpotentie in huis en hopen daarmee wederom flink te scoren: en wel middels hun nieuwe single 'Dromen in Kleur'. Frank Dane ging langs bij misschien wel het meest succesvolle koppeltje van ons land, welke ook nog eens op het punt staan om door te breken bij onze zuiderburen. Hun nieuwe album komt uit in november en ze zullen meedoen aan een televisieprogramma in België binnenkort.

Zien: <em>Suzan en Freek</em> staan op het punt door te breken in België Suzan & Freek hebben veel hitpotentie in huis en hopen daarmee wederom flink te scoren: en wel middels hun nieuwe single 'Dromen in Kleur'. Frank Dane ging langs bij misschien wel het meest succesvolle koppeltje van ons land, welke ook nog eens op het punt staan om door te breken bij onze zuiderburen. Hun nieuwe album komt uit in november en ze zullen meedoen aan een televisieprogramma in België binnenkort. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven Bekijk ook Video: Ahoy huisvest nieuw festival HIER, met onder anderen BLØF, Racoon en Suzan & Freek Bekijk deze video » Zien: Rolf Sanchez wil samenwerken met Suzan en Freek Bekijk deze video »
TV :
Zien: Suzan en Freek staan op het punt door te breken in België

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Suzan en Freek staan op het punt door te breken in België of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV