Je Huis op Orde aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Je Huis op Orde aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Je Huis op Orde aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de promo van nieuw SBS6-programma Je huis op Orde Bekijk deze video » Video: Huis ontspullen met Viktor Brand in Je huis op Orde: "Je weet niet wat je ziet!" Bekijk deze video » Zien: Familie Jansen gelooft hun ogen niet bij het zien van de loods in Je Huis op Orde Bekijk deze video » Video: waanzinnige metamorfose in nieuw SBS6-programma Je Huis Op Orde Bekijk deze video » Video: je hele inboedel uitgestald, het kan in het programma Je Huis Op Orde Bekijk deze video » In het nieuwe programma Je Huis op Orde helpen presentator Viktor Brand en zijn dreamteam gezinnen met het opruimen van hun huis. Alles wordt eruit gehaald en in een grote loods gesorteerd. Elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. AfscheidAlle spullen, van elke doos tot aan de laatste paperclip, worden uit huis gehaald en gesorteerd in een grote loods. Het gezin krijgt de opdracht om afscheid te nemen van een groot deel van hun spullen. EfficiëntVervolgens plaatsen Viktor en zijn team alles geordend en efficiënt terug in het huis. En dat allemaal in één week tijd. Het resultaat is verbluffend en voor iedereen ook heel herkenbaar. Want wie wil nou niet een opgeruimd huis? EierdozenDe gezinnen worden geconfronteerd met de onvoorstelbare hoeveelheid spullen die zij in huis hebben. Viktor Brand: "Het is ongelofelijk wat een gemiddeld gezin allemaal niet verzamelt. We kwamen bij het ene gezin onder andere 15 mobiele telefoons, 468 computerspelletjes, 550 stiften en 930 kilo kleren tegen. Bij een ander gezin troffen we 24 lege eierdozen, 34 bussen hobbykit, 99 knuffels, 386 speelgoedautootjes en nog veel meer spullen aan." Geef je op: Ontspullen met Viktor Brand in nieuw programma Je huis op orde Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Je Huis op Orde helpen presentator Viktor Brand en zijn dreamteam gezinnen met het opruimen van hun huis. Alles wordt eruit gehaald en in een grote loods gesorteerd. Elke woensdag om 21:30 uur op SBS6.

Afscheid
Alle spullen, van elke doos tot aan de laatste paperclip, worden uit huis gehaald en gesorteerd in een grote loods. Het gezin krijgt de opdracht om afscheid te nemen van een groot deel van hun spullen.

Efficiënt
Vervolgens plaatsen Viktor en zijn team alles geordend en efficiënt terug in het huis. En dat allemaal in één week tijd. Het resultaat is verbluffend en voor iedereen ook heel herkenbaar. Want wie wil nou niet een opgeruimd huis?

Eierdozen
De gezinnen worden geconfronteerd met de onvoorstelbare hoeveelheid spullen die zij in huis hebben. Viktor Brand: "Het is ongelofelijk wat een gemiddeld gezin allemaal niet verzamelt. We kwamen bij het ene gezin onder andere 15 mobiele telefoons, 468 computerspelletjes, 550 stiften en 930 kilo kleren tegen. Bij een ander gezin troffen we 24 lege eierdozen, 34 bussen hobbykit, 99 knuffels, 386 speelgoedautootjes en nog veel meer spullen aan."

Bekijk hier alle video's en artikelen van Je huis op orde

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zwolle of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV