Detectives: Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze en volgende week zaterdag is de nieuwe Britse misdaadserie Grace rond 22:10 uur te zien op NPO 2. De miniserie bestaat uit twee afleveringen van anderhalf uur. OnorthodoxDe serie gaat over hoofdinspecteur Roy Grace, een hardwerkende maar onorthodoxe detective die onder vuur ligt wegens zijn onorthodoxe opsporingsmethoden. Grace draagt een zware last: zes jaar geleden is zijn vrouw spoorloos verdwenen. VerdwijningOp een dag wordt hij door zijn oude vriend en collega Glenn Branson gevraagd om te helpen bij het onderzoek naar de verdwijning van een projectontwikkelaar, die vermist is geraakt op de avond van zijn vrijgezellenfeest. Derde, laatste seizoen Narcos: Mexico vanaf 5 november bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Colin in Black and White: vanaf 29 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Home Sweet Home Alone, vanaf 12 november op Disney+ Bekijk deze video »
Uitzending :
Detectives: Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze en volgende week zaterdag is de nieuwe Britse misdaadserie Grace rond 22:10 uur te zien op NPO 2. De miniserie bestaat uit twee afleveringen van anderhalf uur.

Onorthodox
De serie gaat over hoofdinspecteur Roy Grace, een hardwerkende maar onorthodoxe detective die onder vuur ligt wegens zijn onorthodoxe opsporingsmethoden. Grace draagt een zware last: zes jaar geleden is zijn vrouw spoorloos verdwenen.

Verdwijning
Op een dag wordt hij door zijn oude vriend en collega Glenn Branson gevraagd om te helpen bij het onderzoek naar de verdwijning van een projectontwikkelaar, die vermist is geraakt op de avond van zijn vrijgezellenfeest.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV