LuckyTV: John de Mol denkt na over nieuwe formats als Abortion Island en HIV Hotel

LuckyTV: John de Mol denkt na over nieuwe formats als Abortion Island en HIV Hotel

Hoewel De Dansmarathon niet de goedkeuring van iedereen weg kan dragen, lijkt John de Mol wel precies te hebben wat hij wil: een spraakmakend tv-spektakel. Uit de nieuwe LuckyTV blijkt dat De Mol opdracht van hogerhand kreeg voor het programma, en meteen nieuwe formats suggereert.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: John de Mol denkt na over nieuwe formats als <em>Abortion Island</em> en <em>HIV Hotel</em> Hoewel De Dansmarathon niet de goedkeuring van iedereen weg kan dragen, lijkt John de Mol wel precies te hebben wat hij wil: een spraakmakend tv-spektakel. Uit de nieuwe LuckyTV blijkt dat De Mol opdracht van hogerhand kreeg voor het programma, en meteen nieuwe formats suggereert. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Squid GameIn de nieuwe LuckyTV is te zien dat de Koreanen met volle teugen genieten van de marteling die De Dansmarathon voor de deelnemers is - een duidelijke referentie naar Netflix-hit Squid Game. De opdrachtgever van De Mol wil echter méér: er is helaas niemand overleden. In allerijl suggereert De Mol enkele nieuwe formats, zoals Abortion Island en HIV Hotel. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Erik werkt thuis, maar plotseling staat er een ongewenste gast voor de deur Bekijk deze video » LuckyTV: Staphorst voert braakseltest in Bekijk deze video » LuckyTV: Cruiseschip 'MS Erik Dijkstra' vaart haven in Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: John de Mol denkt na over nieuwe formats als Abortion Island en HIV Hotel

Squid Game
In de nieuwe LuckyTV is te zien dat de Koreanen met volle teugen genieten van de marteling die De Dansmarathon voor de deelnemers is - een duidelijke referentie naar Netflix-hit Squid Game. De opdrachtgever van De Mol wil echter méér: er is helaas niemand overleden. In allerijl suggereert De Mol enkele nieuwe formats, zoals Abortion Island en HIV Hotel.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: John de Mol denkt na over nieuwe formats als Abortion Island en HIV Hotel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV