Steenrijk, Straatarm: Grote verrassing voor zoontjes arm gezin (video)

Steenrijk, Straatarm: Grote verrassing voor zoontjes arm gezin (video)

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Grote verrassing voor zoontjes arm gezin (video) Hieronder zie je een fragment uit Steenrijk, Straatarm van woensdag 20 oktober. Je kan de hele uitzending van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Vanavond was de laatste aflevering van dit seizoen van Steenrijk, Straatarm te zien op SBS6, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Zoals vaker, leverde dat ook deze week confronterende momenten op. Lees verder onder de video. TranenVera van Vliet wilde graag iets bijzonders organiseren voor haar twee zoons. Ze nodigde Ronald Vledder uit, een YouTuber waar de jongens gek op zijn. ''Geweldig dat hij ineens voor de deur staat,'' vertelt ze. De verrassing werd een succes! Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit Steenrijk, Straatarm van woensdag 20 oktober. Je kan de hele uitzending van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Vanavond was de laatste aflevering van dit seizoen van Steenrijk, Straatarm te zien op SBS6, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Zoals vaker, leverde dat ook deze week confronterende momenten op.

Lees verder onder de video.

Tranen
Vera van Vliet wilde graag iets bijzonders organiseren voor haar twee zoons. Ze nodigde Ronald Vledder uit, een YouTuber waar de jongens gek op zijn. ''Geweldig dat hij ineens voor de deur staat,'' vertelt ze. De verrassing werd een succes!

Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Grote verrassing voor zoontjes arm gezin (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV