Zien: Karsu maakt indruk met het emotionele Losing You in Beste Zangers

Zien: Karsu maakt indruk met het emotionele Losing You in Beste Zangers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Speciaal voor Anneke van Giersbergen zong Karsu vanavond Losing You in Beste Zangers. Ze raakte een gevoelige snaar met het emotionele optreden.

Lees verder onder de video.

Zien: Karsu maakt indruk met het emotionele <em>Losing You</em> in <em>Beste Zangers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Speciaal voor Anneke van Giersbergen zong Karsu vanavond Losing You in Beste Zangers. Ze raakte een gevoelige snaar met het emotionele optreden. Lees verder onder de video. RelatieKarsu zingt dit persoonlijke nummer van Anneke, die gaat haar over haar relatie, en met name over een moeilijke periode, waarin zij en haar partner elkaar even kwijtraakten. Bekijk Losing You hierboven. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Karsu maakt indruk met het emotionele Losing You in Beste Zangers

Relatie
Karsu zingt dit persoonlijke nummer van Anneke, die gaat haar over haar relatie, en met name over een moeilijke periode, waarin zij en haar partner elkaar even kwijtraakten. Bekijk Losing You hierboven.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Karsu maakt indruk met het emotionele Losing You in Beste Zangers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV