Jinek: gaat Estavana Polman het WK handbal halen?

Jinek: gaat Estavana Polman het WK handbal halen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: gaat Estavana Polman het <em>WK handbal</em> halen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Eind 2019 lacht het leven Estavana Polman toe: met haar team pakt ze goud op het WK handbal en ze wordt uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Niets staat haar in de weg om de Olympische Spelen in Tokyo te halen. Behalve haar rechterknie, die haar blijft tergen. Nadat ze hersteld is van een blessure uit juli 2020, gaat het in mei van dit jaar weer mis. Gaat ze het WK halen? Estavana was te gast bij Jinek om vooruit te kijken. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: gaat Estavana Polman het WK handbal halen?

Eind 2019 lacht het leven Estavana Polman toe: met haar team pakt ze goud op het WK handbal en ze wordt uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Niets staat haar in de weg om de Olympische Spelen in Tokyo te halen. Behalve haar rechterknie, die haar blijft tergen. Nadat ze hersteld is van een blessure uit juli 2020, gaat het in mei van dit jaar weer mis. Gaat ze het WK halen? Estavana was te gast bij Jinek om vooruit te kijken.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: gaat Estavana Polman het WK handbal halen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV