Ron Fresen wordt verrast met hilarische Lucky: "Ga lekker weg als het je niet bevalt!"

Ron Fresen wordt verrast met hilarische Lucky: "Ga lekker weg als het je niet bevalt!"

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

Ron Fresen neemt afscheid van het Achtuurjournaal en daarom is er een speciale Lucky voor hem gemaakt. In Jinek werd hij verrast.

Lees verder onder de video.

Ron Fresen wordt verrast met hilarische <em>Lucky</em>: &quot;Ga lekker weg als het je niet bevalt!&quot; Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Ron Fresen neemt afscheid van het Achtuurjournaal en daarom is er een speciale Lucky voor hem gemaakt. In Jinek werd hij verrast. Lees verder onder de video. ClownIn vroegere tijden werd Ron Fresen vaak door LuckyTV afgebeeld als clown. Dat is nu niet het geval: dit keer zie je Ron als een ietwat verwarde man. Gelukkig kan hij er zelf om lachen, zeker om het gedeelte waarin hij uit zijn slof schiet: "Als het je niet bevalt, dan ga je toch lekker weg!" Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.
Talkshow :
Ron Fresen wordt verrast met hilarische Lucky: "Ga lekker weg als het je niet bevalt!"

Clown
In vroegere tijden werd Ron Fresen vaak door LuckyTV afgebeeld als clown. Dat is nu niet het geval: dit keer zie je Ron als een ietwat verwarde man. Gelukkig kan hij er zelf om lachen, zeker om het gedeelte waarin hij uit zijn slof schiet: "Als het je niet bevalt, dan ga je toch lekker weg!"

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV