Verstappen zet vraagtekens bij snelheid Mercedes: "Zijn wel heel erg snel"

Verstappen zet vraagtekens bij snelheid Mercedes: "Zijn wel heel erg snel"

De eerste twee vrije trainingen in Austin, Texas verliepen voor Max Verstappen niet helemaal volgens plan. De beide Mersedessen waren wederom enorm snel en Max kwam niet veel verder dan een zevende en achtste plek. Er is duidelijk nog genoeg werk aan de winkel voor de Hollander en zijn team.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Verstappen</em> zet vraagtekens bij <em>snelheid Mercedes</em>: &quot;Zijn wel heel erg snel&quot; De eerste twee vrije trainingen in Austin, Texas verliepen voor Max Verstappen niet helemaal volgens plan. De beide Mersedessen waren wederom enorm snel en Max kwam niet veel verder dan een zevende en achtste plek. Er is duidelijk nog genoeg werk aan de winkel voor de Hollander en zijn team. Tekst gaat verder onder de video. Snelheid MercedesHet verschil is eigenlijk zoals bijna het hele seizoen al minimaal tussen Verstappen en Hamilton, maar de afgelopen weekenden is Mercedes aanzienlijk sneller geworden. Dat is ook bij Verstappen niet onopgemerkt gebleven: "Mercedes is wel heel erg snel, we gaan zien hoe dat dit weekend gaat verlopen." Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven. Bekijk ook Robert Doornbos onder de indruk van prestatie Max Verstappen: "Echt bijzonder" Bekijk deze video » Formule 1: Valtteri Bottas wint GP van Turkije, Max Verstappen wordt tweede en Hamilton vijfde Bekijk deze video »
Formule 1 :
Verstappen zet vraagtekens bij snelheid Mercedes: "Zijn wel heel erg snel"

Snelheid Mercedes
Het verschil is eigenlijk zoals bijna het hele seizoen al minimaal tussen Verstappen en Hamilton, maar de afgelopen weekenden is Mercedes aanzienlijk sneller geworden. Dat is ook bij Verstappen niet onopgemerkt gebleven: "Mercedes is wel heel erg snel, we gaan zien hoe dat dit weekend gaat verlopen."

Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verstappen zet vraagtekens bij snelheid Mercedes: "Zijn wel heel erg snel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV