Spaanders gemist? Bekijk het cabaret met terugkeer Erik van Muiswinkel terug

Spaanders gemist? Bekijk het cabaret met terugkeer Erik van Muiswinkel terug

Spaanders verraste in de laatste aflevering met de terugkeer van een Kopspijkers icoon: Erik van Muiswinkel kroop in de rol van mediatycoon John de Mol.

<em>Spaanders</em> gemist? Bekijk het cabaret met terugkeer <em>Erik van Muiswinkel</em> terug Spaanders verraste in de laatste aflevering met de terugkeer van een Kopspijkers icoon: Erik van Muiswinkel kroop in de rol van mediatycoon John de Mol. JackVan Muiswinkel verslikt zich ook een keer door "Jack" te roepen tegen presentator Patrick Lodiers. Jack Spijkerman was de presentator van Kopspijkers. Bekijk het fragment van Spaanders hierboven. Je kunt alle afleveringen en de grappigste fragmenten van Spaanders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jack Spijkerman woedend: "BNNVARA mag in de stront zakken!" (video) Bekijk deze video » Spaanders: 'Alexandra van Huffelen' als Gaston de straat op met cheque voor Toeslagenaffaire-gedupeerden Bekijk deze video »
TV :
Spaanders gemist? Bekijk het cabaret met terugkeer Erik van Muiswinkel terug

Jack
Van Muiswinkel verslikt zich ook een keer door "Jack" te roepen tegen presentator Patrick Lodiers. Jack Spijkerman was de presentator van Kopspijkers.

Bekijk het fragment van Spaanders hierboven. Je kunt alle afleveringen en de grappigste fragmenten van Spaanders terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spaanders gemist? Bekijk het cabaret met terugkeer Erik van Muiswinkel terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV