Zien: deelnemers Expeditie Robinson genieten eindelijk van samensmeltingsdiner

Zien: deelnemers Expeditie Robinson genieten eindelijk van samensmeltingsdiner

Zien: deelnemers <em>Expeditie Robinson</em> genieten eindelijk van samensmeltingsdiner Na lang wachten, nog langer dan gebruikelijk in Expeditie Robinson, was het zondag tijd voor de samensmeltingsproef (gewonnen door Jan van Halst). Toen die eenmaal voorbij was mochten de kandidaten genieten van het overheerlijke samensmeltingsdiner. Daar lieten ze zich de pizza's, hamburgers, patat, taart én wijn goed smaken. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: deelnemers Expeditie Robinson genieten eindelijk van samensmeltingsdiner

Na lang wachten, nog langer dan gebruikelijk in Expeditie Robinson, was het zondag tijd voor de samensmeltingsproef (gewonnen door Jan van Halst). Toen die eenmaal voorbij was mochten de kandidaten genieten van het overheerlijke samensmeltingsdiner. Daar lieten ze zich de pizza's, hamburgers, patat, taart én wijn goed smaken.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: deelnemers Expeditie Robinson genieten eindelijk van samensmeltingsdiner of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV