Veronica Inside gemist? Johan Derksen vertelt anekdote over VI-kersttrui

Veronica Inside gemist? Johan Derksen vertelt anekdote over VI-kersttrui

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> vertelt anekdote over <em>VI-kersttrui</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Veronica Inside onderbreken hun uitzending voor een staaltje schaamteloze zelfpromotie. Wilfred Genee tovert de nieuwe VI-kersttrui tevoorschijn en Johan heeft een leuke anekdote over de magische sweater: "In Taiwan noemen ze het een tovertrui, want als je hem wast dan is het een kindermaatje." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van Veronica Inside onderbreken hun uitzending voor een staaltje schaamteloze zelfpromotie. Wilfred Genee tovert de nieuwe VI-kersttrui tevoorschijn en Johan heeft een leuke anekdote over de magische sweater: "In Taiwan noemen ze het een tovertrui, want als je hem wast dan is het een kindermaatje."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen vertelt anekdote over VI-kersttrui of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV