Volle Zalen met Nasrdin Dchar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Nasrdin Dchar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Nasrdin Dchar gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Nasrdin Dchar met vrouw en kinderen te zien in Volle Zalen: "Supertrots" Bekijk deze video » Deze aflevering van Volle Zalen gaat Cornald Maas mee met acteur Nasrdin Dchar, die de afgelopen anderhalf jaar zonder het theater weleens somber was. TrilogieMaar in zijn ouderlijk dorp Steenbergen ziet hij vol enthousiasme uit naar de trilogie die hij gaat spelen, een compilatie van zijn eerdere drie zeer persoonlijke voorstellingen, over zijn vader, moeder en echtgenote. VoetbalclubNasrdin Dchar neemt Cornald Maas mee naar zijn oude voetbalclub en zijn voormalige middelbare school, waar zijn liefde voor het theater ontstond. DriveOok spreekt Cornald Maas met zijn ouders over de keuze van hun zoon voor het theatervak en zijn drive zich uit te willen spreken bij actuele kwesties. LuckyTV verslaat experiment: "Doodzieke coronapatiënten moeten naar theater kijken" Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Nasrdin Dchar over zijn Gouden Kalf Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze aflevering van Volle Zalen gaat Cornald Maas mee met acteur Nasrdin Dchar, die de afgelopen anderhalf jaar zonder het theater weleens somber was.

Trilogie
Maar in zijn ouderlijk dorp Steenbergen ziet hij vol enthousiasme uit naar de trilogie die hij gaat spelen, een compilatie van zijn eerdere drie zeer persoonlijke voorstellingen, over zijn vader, moeder en echtgenote.

Voetbalclub
Nasrdin Dchar neemt Cornald Maas mee naar zijn oude voetbalclub en zijn voormalige middelbare school, waar zijn liefde voor het theater ontstond.

Drive
Ook spreekt Cornald Maas met zijn ouders over de keuze van hun zoon voor het theatervak en zijn drive zich uit te willen spreken bij actuele kwesties.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen met Nasrdin Dchar gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV