Shownieuws: is Lentini de nieuwe vriend van Yolanthe?

Shownieuws: is Lentini de nieuwe vriend van Yolanthe?

Het liefdesleven van Yolanthe Cabau houdt de gemoederen flink bezig. Heeft ze nou een fling met Donny Roelvink of is er toch een ander in het spel? Evert Santegoeds heeft iets opgevangen en wanneer vervolgens een foto van ene Lentini Eersteling in beeld komt lijkt Marije Knevel bijna flauw te vallen van de opwinding: "Good for her!"

"Bijzonder gezellig met elkaar"
Eersteling, werkzaam als internationaal model, komt uit Rotterdam maar: "Hij woont in Los Angeles, net als Yolanthe. Afgelopen weekend zijn ze samen op een feestje in Nederland gespot en daar hadden ze het bijzonder gezellig met elkaar", aldus Santegoeds. De redactie van Shownieuws belde uiteraard meteen met het management van Cabau voor een reactie. Wat die was zie je in de video hieronder.

Shownieuws: is <em>Lentini</em> de nieuwe vriend van Yolanthe? Het liefdesleven van Yolanthe Cabau houdt de gemoederen flink bezig. Heeft ze nou een fling met Donny Roelvink of is er toch een ander in het spel? Evert Santegoeds heeft iets opgevangen en wanneer vervolgens een foto van ene Lentini Eersteling in beeld komt lijkt Marije Knevel bijna flauw te vallen van de opwinding: "Good for her!" "Bijzonder gezellig met elkaar"Eersteling, werkzaam als internationaal model, komt uit Rotterdam maar: "Hij woont in Los Angeles, net als Yolanthe. Afgelopen weekend zijn ze samen op een feestje in Nederland gespot en daar hadden ze het bijzonder gezellig met elkaar", aldus Santegoeds. De redactie van Shownieuws belde uiteraard meteen met het management van Cabau voor een reactie. Wat die was zie je in de video hieronder. View this post on Instagram A post shared by - (@lentini_eersteling) Bekijk ook Video: Yolanthe Cabau over haar liefdesleven en kinderwens Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: 'Marco Borsato bedriegt Leontine nog steeds' Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: is Lentini de nieuwe vriend van Yolanthe?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: is Lentini de nieuwe vriend van Yolanthe? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV