Zien: Marcel Levi snapt ophef over drukte in ziekenhuizen niet

Zien: Marcel Levi snapt ophef over drukte in ziekenhuizen niet

De Telegraaf gaat in gesprek met arts en voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi. Hij geeft zijn visie op de oplopende coronabesmettingen en ziekenhuisopnames in Nederland. Eén ding begrijpt hij niet: de paniek over de steeds vollere ziekenhuizen. Volgens hem valt het allemaal nog wel mee met de drukte.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Marcel Levi</em> snapt ophef over drukte in ziekenhuizen niet De Telegraaf gaat in gesprek met arts en voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi. Hij geeft zijn visie op de oplopende coronabesmettingen en ziekenhuisopnames in Nederland. Eén ding begrijpt hij niet: de paniek over de steeds vollere ziekenhuizen. Volgens hem valt het allemaal nog wel mee met de drukte. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Marcel Levi is klaar met R-getal: "Een dom getal en zegt weinig" (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Marcel Levi & Peter Rindt over kernfusie Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Marcel Levi snapt ophef over drukte in ziekenhuizen niet


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marcel Levi snapt ophef over drukte in ziekenhuizen niet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV