Zien: Acteur Nicolas Cage verward met zwerver en hotel uitgezet

Zien: Acteur Nicolas Cage verward met zwerver en hotel uitgezet

De welbekende acteur Nicolas Cage was in de jaren '90 één van de beste én best verdienende acteurs in Hollywood. Tegenwoordig maakt hij nog steeds aan de lopende band films - weliswaar voor veel minder geld - en vaak zijn die films van een bedenkelijk niveau. Het is allemaal niet echt meer wat het geweest is.

Zien: Acteur <em>Nicolas Cage</em> verward met zwerver en hotel uitgezet De welbekende acteur Nicolas Cage was in de jaren '90 één van de beste én best verdienende acteurs in Hollywood. Tegenwoordig maakt hij nog steeds aan de lopende band films - weliswaar voor veel minder geld - en vaak zijn die films van een bedenkelijk niveau. Het is allemaal niet echt meer wat het geweest is. Dronken uit hotel gezetCage is niet vies van een drankje, dus werd hij ongeveer een maand geleden voor een dronken zwerver aangezien in een hotel. De beveiliging heeft hem weggestuurd, zonder te weten met wie ze te maken hadden. Een vrij gênante vertoning. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven
TV :
Zien: Acteur Nicolas Cage verward met zwerver en hotel uitgezet

Dronken uit hotel gezet
Cage is niet vies van een drankje, dus werd hij ongeveer een maand geleden voor een dronken zwerver aangezien in een hotel. De beveiliging heeft hem weggestuurd, zonder te weten met wie ze te maken hadden. Een vrij gênante vertoning.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV