Opsporing Verzocht gemist? ME’ers mishandeld tijdens demonstratie Barneveld

Opsporing Verzocht gemist? ME’ers mishandeld tijdens demonstratie Barneveld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? ME’ers mishandeld tijdens demonstratie <em>Barneveld</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken. Op 8 mei vond er een demonstratie plaats in Barneveld tegen de coronamaatregelen. Dat is echter uit de hand gelopen waarbij de ME'ers belaagd zijn door dertien verdachten. De politie is nog op zoek naar zes verdachten die zij op beeld hebben gebracht. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? ME’ers mishandeld tijdens demonstratie Barneveld

Op 8 mei vond er een demonstratie plaats in Barneveld tegen de coronamaatregelen. Dat is echter uit de hand gelopen waarbij de ME'ers belaagd zijn door dertien verdachten. De politie is nog op zoek naar zes verdachten die zij op beeld hebben gebracht.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? ME’ers mishandeld tijdens demonstratie Barneveld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV