Opsporing Verzocht: Oplichter maakt 100.000 euro aan gouden munten buit in Schiedam

Opsporing Verzocht: Oplichter maakt 100.000 euro aan gouden munten buit in Schiedam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Oplichter maakt 100.000 euro aan gouden munten buit in <em>Schiedam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken. Tijdens een deal waarbij het slachtoffer zijn gouden munten zou verkopen aan een handelaar in een hotel, is het slachtoffer opgelicht. Terwijl de handelaar de munten wil controleren op echtheid en de kamer verlaat, klimt hij door het raam van het hotel om er vervolgens vandoor te gaan met de buit. Het slachtoffer zou 100.000 euro van de handelaar krijgen voor zijn collectie. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Oplichter maakt 100.000 euro aan gouden munten buit in Schiedam

Tijdens een deal waarbij het slachtoffer zijn gouden munten zou verkopen aan een handelaar in een hotel, is het slachtoffer opgelicht. Terwijl de handelaar de munten wil controleren op echtheid en de kamer verlaat, klimt hij door het raam van het hotel om er vervolgens vandoor te gaan met de buit. Het slachtoffer zou 100.000 euro van de handelaar krijgen voor zijn collectie.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Oplichter maakt 100.000 euro aan gouden munten buit in Schiedam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV