Hello Goodbye: Suïcidale vrouw vond liefde bij Amerikaanse verloofde

Hello Goodbye: Suïcidale vrouw vond liefde bij Amerikaanse verloofde

Joris praat met een jonge vrouw die staat te wachten op haar Amerikaanse verloofde die ze online ontmoet heeft via Twitter. Ze vertelt open over haar depressie en suïcidale gedachtes die ze had. Ze is dankbaar dat ze de liefde gevonden heeft: “Ik dacht dat ik de liefde niet verdiende, maar volgens hem ben ik het waard. Ik moet er zelf nog in geloven, maar dat komt.”

<em>Hello Goodbye</em>: Suïcidale vrouw vond liefde bij Amerikaanse verloofde Joris praat met een jonge vrouw die staat te wachten op haar Amerikaanse verloofde die ze online ontmoet heeft via Twitter. Ze vertelt open over haar depressie en suïcidale gedachtes die ze had. Ze is dankbaar dat ze de liefde gevonden heeft: “Ik dacht dat ik de liefde niet verdiende, maar volgens hem ben ik het waard. Ik moet er zelf nog in geloven, maar dat komt.” Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Hello Goodbye Bekijk deze video » Hello Goodbye: "Familie komt met evacuatievlucht uit Kabul" (video) Bekijk deze video »
TV :
Hello Goodbye: Suïcidale vrouw vond liefde bij Amerikaanse verloofde

Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hello Goodbye: Suïcidale vrouw vond liefde bij Amerikaanse verloofde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV