Smaken verschillen in vtwonen weer verliefd op je huis: de blauwe poef of de ovale tafel? (video)

Smaken verschillen in vtwonen weer verliefd op je huis: de blauwe poef of de ovale tafel? (video)

Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vanavond zien we Koen en Anneloes die niet dezelfde smaak hebben. De blauw poef mag van Koen blijven maar Anneloes vindt het maar niks. Bekijk een voorproefje van de uitzending (27 oktober) hieronder.

Smaken verschillen
Er is niet alleen een meningsverschil over de poef. Ook de ovale tafel is niet goedgekeurd door beiden. Anneloes is er verliefd op maar Koen vindt dat je dan zo ver van elkaar vandaan zit. Komt dat wel goed? We zien het vanavond.

vtwonen weer verliefd op je huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv.

Smaken verschillen in <em>vtwonen weer verliefd op je huis</em>: de blauwe poef of de ovale tafel? (video) Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vanavond zien we Koen en Anneloes die niet dezelfde smaak hebben. De blauw poef mag van Koen blijven maar Anneloes vindt het maar niks. Bekijk een voorproefje van de uitzending (27 oktober) hieronder. Smaken verschillenEr is niet alleen een meningsverschil over de poef. Ook de ovale tafel is niet goedgekeurd door beiden. Anneloes is er verliefd op maar Koen vindt dat je dan zo ver van elkaar vandaan zit. Komt dat wel goed? We zien het vanavond. vtwonen weer verliefd op je huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook VTWonen weer verliefd op je huis: Kees Tol is klaar voor een spetterende start (video) Bekijk deze video » Bekijk promo van nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis: "We gaan helemaal los!" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Smaken verschillen in vtwonen weer verliefd op je huis: de blauwe poef of de ovale tafel? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV