Viroloog Eric Snijder over toekomstige mutaties deltavariant (video)

Viroloog Eric Snijder over toekomstige mutaties deltavariant (video)

Na maanden van ontwikkelingen, is het behoorlijk stil rondom mutaties sinds de deltavariant de overhand heeft. Is de deltavariant zo sterk dat het de laatste variant is? Hoogleraar coronavirologie Eric Snijder van het LUMC legt uit hoe het zit.

Bekijk hieronder de video van *NU.nl.**

Viroloog <em>Eric Snijder</em> over toekomstige mutaties <em>deltavariant</em> (video) Na maanden van ontwikkelingen, is het behoorlijk stil rondom mutaties sinds de deltavariant de overhand heeft. Is de deltavariant zo sterk dat het de laatste variant is? Hoogleraar coronavirologie Eric Snijder van het LUMC legt uit hoe het zit. Bekijk hieronder de video van *NU.nl.** Bekijk ook Beelden start Amsterdam Dance Event: ‘Niemand hield zich aan coronaregels’ Bekijk deze video » Martin Visser in Op1 over economische crisis: "Stuitert alle kanten op" Bekijk deze video » Armin van Buuren was blij met corona: ''Opeens was de druk van werken weg'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Viroloog Eric Snijder over toekomstige mutaties deltavariant (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Viroloog Eric Snijder over toekomstige mutaties deltavariant (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV