Op1 gemist? CEO's grote bedrijven zetten zich in tegen klimaatverandering

Op1 gemist? CEO's grote bedrijven zetten zich in tegen klimaatverandering

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? CEO's grote bedrijven zetten zich in tegen <em>klimaatverandering</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Niet alleen de overheid heeft een taak om de klimaatverandering tegen te gaan, ook grote bedrijven kunnen hun steentje bijdragen. Frans van Houten van Philips en Hanneke Faber van Unilever zien dat wel zitten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? CEO's grote bedrijven zetten zich in tegen klimaatverandering

Niet alleen de overheid heeft een taak om de klimaatverandering tegen te gaan, ook grote bedrijven kunnen hun steentje bijdragen. Frans van Houten van Philips en Hanneke Faber van Unilever zien dat wel zitten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? CEO's grote bedrijven zetten zich in tegen klimaatverandering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV