Beste Zangers gemist? Bökkers en Karsu verassen vriend en vijand met 'Miracles'

Beste Zangers gemist? Bökkers en Karsu verassen vriend en vijand met 'Miracles'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Misschien niet het meest voor de hand liggende duet, maar zeker wel één van de betere van de avond. Hendrik Jan Bökkers en Karsu zingen voor Beste Zangers samen het nummer 'Miracles'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Bökkers</em> en <em>Karsu</em> verassen vriend en vijand met 'Miracles' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Misschien niet het meest voor de hand liggende duet, maar zeker wel één van de betere van de avond. Hendrik Jan Bökkers en Karsu zingen voor Beste Zangers samen het nummer 'Miracles'. Tekst gaat verder onder de video. MiraclesHet nummer dat Bökkers en Karsu zingen komt je misschien wel bekend voor. Joe heeft het nummer 'Miracles' van de band Hallo Venray eerder dit seizoen gezongen voor Bökkers. Het is een liedje dat Bökkers als jonge puber heel veel geluisterd heeft.  Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Bökkers en Karsu verassen vriend en vijand met 'Miracles'

Miracles
Het nummer dat Bökkers en Karsu zingen komt je misschien wel bekend voor. Joe heeft het nummer 'Miracles' van de band Hallo Venray eerder dit seizoen gezongen voor Bökkers. Het is een liedje dat Bökkers als jonge puber heel veel geluisterd heeft. 

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Bökkers en Karsu verassen vriend en vijand met 'Miracles' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV