Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Femke Halsema zaterdag in Sterren Op Het Doek: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: bekijk de portretten van een lachende Femke Halsema Bekijk deze video » Deze week wordt Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, geportretteerd in Sterren op het Doek. BuitenbeentjeIn een persoonlijk gesprek vertelt Halsema aan Özcan Akyol over haar jeugd in Enschede, waar zij een buitenbeentje was. Mede hierdoor is zij een sterke vrouw geworden. DrukVerder vertelt ze over de druk die het werk van een burgemeester van de hoofdstad voor haar en haar gezin met zich meebrengt. Aan drie getalenteerde kunstenaar de eer om Femke Halsema te portretteren. Hadewych Minis in Sterren Op Het Doek: ‘Mijn man kan mij niet schilderen’ Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Philip Freriks zag Française Lili meteen wel zitten Bekijk deze video » Zien: Arjen Lubach over gezwel in schildklier: "Angstige periode" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week wordt Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, geportretteerd in Sterren op het Doek.

Buitenbeentje
In een persoonlijk gesprek vertelt Halsema aan Özcan Akyol over haar jeugd in Enschede, waar zij een buitenbeentje was. Mede hierdoor is zij een sterke vrouw geworden.

Druk
Verder vertelt ze over de druk die het werk van een burgemeester van de hoofdstad voor haar en haar gezin met zich meebrengt. Aan drie getalenteerde kunstenaar de eer om Femke Halsema te portretteren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV