Kijk mee achter de schermen bij Sterren op het Doek (video)

Kijk mee achter de schermen bij Sterren op het Doek (video)

In het programma Sterren op het Doek geven bekende Nederlanders zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van Özcan Akyol. Kijk in de video hieronder mee achter de schermen bij Sterren op het Doek.

Lees verder onder de video.

Kijk mee achter de schermen bij <em>Sterren op het Doek</em> (video) In het programma Sterren op het Doek geven bekende Nederlanders zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van Özcan Akyol. Kijk in de video hieronder mee achter de schermen bij Sterren op het Doek. Lees verder onder de video. LachAfgelopen zaterdag was Femke Halsema de hoofdgast in Sterren Op Het Doek. Terwijl ze veelal wordt gezien als een strenge politica die regelmatig geen populaire beslissingen moet nemen, wordt ze op de portretten door de kunstenaars lachend en vrolijk afgebeeld. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Arjen Lubach over gezwel in schildklier: "Angstige periode" Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: bekijk de portretten van een lachende Femke Halsema Bekijk deze video »
TV :
Kijk mee achter de schermen bij Sterren op het Doek (video)

Lach
Afgelopen zaterdag was Femke Halsema de hoofdgast in Sterren Op Het Doek. Terwijl ze veelal wordt gezien als een strenge politica die regelmatig geen populaire beslissingen moet nemen, wordt ze op de portretten door de kunstenaars lachend en vrolijk afgebeeld.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk mee achter de schermen bij Sterren op het Doek (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV