Astrid Kersseboom stopt bij NOS Journaal: "Logisch moment om te stoppen"

Astrid Kersseboom stopt bij NOS Journaal: "Logisch moment om te stoppen"

NOS-nieuwslezeres Astrid Kersseboom stopt bij het NOS Journaal. Ze ruilt per 3 januari de camera in voor een microfoon en gaat aan de slag als nieuwe presentatrice van het NOS Radio 1-Journaal. RTL Boulevard sprak haar.

Lees verder onder de video.

Astrid Kersseboom stopt bij <em>NOS Journaal</em>: &quot;Logisch moment om te stoppen&quot; NOS-nieuwslezeres Astrid Kersseboom stopt bij het NOS Journaal. Ze ruilt per 3 januari de camera in voor een microfoon en gaat aan de slag als nieuwe presentatrice van het NOS Radio 1-Journaal. RTL Boulevard sprak haar. Lees verder onder de video. RadioKersseboom zegt in de video van RTL Boulevard dat het voor haar het logische moment om te stoppen. "Op de radio kan ik wat minder anoniem zijn." Vanaf 2022 is Astrid Kersseboom te horen op NPO Radio 1. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Astrid Kersseboom stopt bij NOS Journaal: "Logisch moment om te stoppen"

Radio
Kersseboom zegt in de video van RTL Boulevard dat het voor haar het logische moment om te stoppen. "Op de radio kan ik wat minder anoniem zijn." Vanaf 2022 is Astrid Kersseboom te horen op NPO Radio 1.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Astrid Kersseboom stopt bij NOS Journaal: "Logisch moment om te stoppen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV