Video: David Martin over coronavaccinaties voor kinderen: "Massamoord op 5- tot 11-jarigen"

Video: David Martin over coronavaccinaties voor kinderen: "Massamoord op 5- tot 11-jarigen"

In Amerika kunnen kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar sinds kort het Pfizer-vaccin krijgen. Ook in Nederland wordt er nagedacht om kinderen te laten vaccineren als niet genoeg volwassenen het willen. Professor en schrijver David Martin laat zich tijdens een speech uit over het vaccineren van kinderen. Bekijk de video hieronder.

Massamoord
"We staan aan de vooravond van de massamoord op 5- tot 11-jarigen in dit land. En we doen alsof dat net zo belangrijk of minder belangrijk is dan de kritische rassentheorie op school", dat zei professor en schrijver David Martin vorige week tijdens de Wise Traditions Conference in de Amerikaanse staat Texas. "Kinderen worden vermoord", benadrukte Martin. "Totdat de criminele samenzweerders ter verantwoording zijn geroepen en de noodgoedkeuring is ingetrokken, is ons werk niet klaar", voegt Martin hieraan toe.

Bekijk hieronder de speech van David Martin.

Video: <em>David Martin</em> over coronavaccinaties voor kinderen: &quot;Massamoord op 5- tot 11-jarigen&quot; In Amerika kunnen kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar sinds kort het Pfizer-vaccin krijgen. Ook in Nederland wordt er nagedacht om kinderen te laten vaccineren als niet genoeg volwassenen het willen. Professor en schrijver David Martin laat zich tijdens een speech uit over het vaccineren van kinderen. Bekijk de video hieronder. Massamoord"We staan aan de vooravond van de massamoord op 5- tot 11-jarigen in dit land. En we doen alsof dat net zo belangrijk of minder belangrijk is dan de kritische rassentheorie op school", dat zei professor en schrijver David Martin vorige week tijdens de Wise Traditions Conference in de Amerikaanse staat Texas. "Kinderen worden vermoord", benadrukte Martin. "Totdat de criminele samenzweerders ter verantwoording zijn geroepen en de noodgoedkeuring is ingetrokken, is ons werk niet klaar", voegt Martin hieraan toe. Bekijk hieronder de speech van David Martin. Bekijk ook Ahmed Aboutaleb over Sint-intocht Rotterdam: "Kinderen smeekten het te laten doorgaan" Bekijk deze video » Video: Marc Bonten legt uit waarom kinderen ook gevaccineerd kunnen worden (WNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: David Martin over coronavaccinaties voor kinderen: "Massamoord op 5- tot 11-jarigen"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: David Martin over coronavaccinaties voor kinderen: "Massamoord op 5- tot 11-jarigen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV