Ryan Reynolds wil een break: ''Mijn kinderen zijn nu nog jong''

Ryan Reynolds wil een break: ''Mijn kinderen zijn nu nog jong''

De 45-jarige acteur Ryan Reynolds is op dit moment te zien in de duurste Netlfix-film ooit: 'Red Notice'. In een interview laat hij weten zijn agenda vanaf nu wat vrijer te houden zodat hij meer tijd heeft voor zijn vrouw Blake Lively en zijn kinderen.

Pauze
''Ik zal nog steeds aan het werk zijn want ik heb namelijk verschillende bedrijven. En ik heb nog allemaal scripts die lopen bij mijn productiebedrijf. Maar ik neem deze pauze vooral om meer tijd te kunnen hebben met mijn kinderen.''

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Ryan Reynolds</em> wil een break: ''Mijn kinderen zijn nu nog jong'' De 45-jarige acteur Ryan Reynolds is op dit moment te zien in de duurste Netlfix-film ooit: 'Red Notice'. In een interview laat hij weten zijn agenda vanaf nu wat vrijer te houden zodat hij meer tijd heeft voor zijn vrouw Blake Lively en zijn kinderen. Pauze''Ik zal nog steeds aan het werk zijn want ik heb namelijk verschillende bedrijven. En ik heb nog allemaal scripts die lopen bij mijn productiebedrijf. Maar ik neem deze pauze vooral om meer tijd te kunnen hebben met mijn kinderen.'' Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
Ryan Reynolds wil een break: ''Mijn kinderen zijn nu nog jong''

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV