Kees Prins vertelt over zijn rol in BuZa: "Hoe zou ik me gedragen als minister?"

Kees Prins vertelt over zijn rol in BuZa: "Hoe zou ik me gedragen als minister?"

Acteur Kees Prins heeft weer een grote rol te pakken in een prestigieuze dramaproductie van de publieke omroep. In de nieuwe serie BuZa speelt hij een minister van Buitenlandse Zaken. Prins vertelt dat hij zich vooral afvroeg hoe hij zich zou gedragen als minister van dit departement.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Kees Prins</em> vertelt over zijn rol in <em>BuZa</em>: &quot;Hoe zou ik me gedragen als minister?&quot; Acteur Kees Prins heeft weer een grote rol te pakken in een prestigieuze dramaproductie van de publieke omroep. In de nieuwe serie BuZa speelt hij een minister van Buitenlandse Zaken. Prins vertelt dat hij zich vooral afvroeg hoe hij zich zou gedragen als minister van dit departement. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. WereldPrins zegt dat hij eerst een poging heeft gedaan verschillende ministers van Buitenlandse Zaken te bestuderen, maar er bleek geen stereotype te zijn. Presentatrice Welmoed Sijtsma wil graag weten hoe het voor hem was om in die wereld te duiken - vooral omdat Prins zelf niet veel heeft met politiek. "Je gaat een rol spelen op een filmset, dus je hebt nooit het gevoel dat je dáár bent," aldus Prins. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. BuZa is vanaf 19 november elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van BuZa terugkijken op Gids.tv.
Talkshow :
Kees Prins vertelt over zijn rol in BuZa: "Hoe zou ik me gedragen als minister?"

Wereld
Prins zegt dat hij eerst een poging heeft gedaan verschillende ministers van Buitenlandse Zaken te bestuderen, maar er bleek geen stereotype te zijn. Presentatrice Welmoed Sijtsma wil graag weten hoe het voor hem was om in die wereld te duiken - vooral omdat Prins zelf niet veel heeft met politiek. "Je gaat een rol spelen op een filmset, dus je hebt nooit het gevoel dat je dáár bent," aldus Prins.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

BuZa is vanaf 19 november elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van BuZa terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV