Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending De onvermoeibare, inmiddels 90-jarige (!) politicus en kinderboekenschrijver Jan Terlouw is vanavond te gast in Sterren op het doek, waar hij in gesprek gaat met Özcan Akyol. Ondertussen portretteren drie kunstenaars hem. KasteelAkyol ontvangt Jan Terlouw op het prachtige kasteel Rijnhuizen in Nieuwegein. Fundamentele natuurkunde was de eerste carrière van deze veelzijdige wetenschapper, politicus en schrijver. Jan Terlouw kijkt met warme gevoelens terug op zijn tijd als onderzoeker in Nieuwegein. Bijzondere bandOok neemt hij Özcan Akyol mee naar het begin van zijn schrijverschap en vertelt hij over de bijzondere band met zijn vrouw. Aan de drie getalenteerde kunstenaars de eer om Jan Terlouw te vereeuwigen op het doek. Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren Op Het Doek: Jan Terlouw ongeduldig bij onthulling portret: 'Kom op!' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De onvermoeibare, inmiddels 90-jarige (!) politicus en kinderboekenschrijver Jan Terlouw is vanavond te gast in Sterren op het doek, waar hij in gesprek gaat met Özcan Akyol. Ondertussen portretteren drie kunstenaars hem.

Kasteel
Akyol ontvangt Jan Terlouw op het prachtige kasteel Rijnhuizen in Nieuwegein. Fundamentele natuurkunde was de eerste carrière van deze veelzijdige wetenschapper, politicus en schrijver. Jan Terlouw kijkt met warme gevoelens terug op zijn tijd als onderzoeker in Nieuwegein.

Bijzondere band
Ook neemt hij Özcan Akyol mee naar het begin van zijn schrijverschap en vertelt hij over de bijzondere band met zijn vrouw. Aan de drie getalenteerde kunstenaars de eer om Jan Terlouw te vereeuwigen op het doek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV