Top 2000: The Untold Stories aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000: The Untold Stories aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000: The Untold Stories aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Direct na de Top 2000 Quiz gaat vanavond ook het nieuwe seizoen van Top 2000: The Untold Stories van start. Met in de eerste aflevering onder meer The B-52's en Ton Scherpenzeel van de Nederlandse band Kayak. Iggy PopKate Pierson van The B-52's vertelt over de starttijd van The B-52's én haar samenwerkingen met R.E.M. ('Shiny Happy People', 1991) en Iggy Pop ('Candy', 1990). Songwriter Paul Williams schreef nummers voor David Bowie, The Carpenters en de Muppets. Symfonische rockbandWilliams vertelt in de uitzending over zijn bijzondere samenwerking met Daft Punk. Muzikant Ton Scherpenzeel is het hart van de symfonische rockband Kayak en beschrijft het ontstaan van 'Starlight Dancer'. Tenslotte speelt Rufus Wainwright achter de piano zijn hit 'Going to a Town'.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Direct na de Top 2000 Quiz gaat vanavond ook het nieuwe seizoen van Top 2000: The Untold Stories van start. Met in de eerste aflevering onder meer The B-52's en Ton Scherpenzeel van de Nederlandse band Kayak.

Iggy Pop
Kate Pierson van The B-52's vertelt over de starttijd van The B-52's én haar samenwerkingen met R.E.M. ('Shiny Happy People', 1991) en Iggy Pop ('Candy', 1990). Songwriter Paul Williams schreef nummers voor David Bowie, The Carpenters en de Muppets.

Symfonische rockband
Williams vertelt in de uitzending over zijn bijzondere samenwerking met Daft Punk. Muzikant Ton Scherpenzeel is het hart van de symfonische rockband Kayak en beschrijft het ontstaan van 'Starlight Dancer'. Tenslotte speelt Rufus Wainwright achter de piano zijn hit 'Going to a Town'.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000: The Untold Stories

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 2000: The Untold Stories aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV